• İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

BeyazBulut yeni yayın döneminde

BeyazBulut yeni yayın döneminde
BeyazBulut, soğuk ve karlı kış günlerini iyilik mevsimine çevirme niyetiyle okurlarının karşısına çıktıDünya Bülteni/ Haber Merkezi

Her yaştan çocuklar için çıkan BeyazBulut çocuk edebiyatı dergisi, yeni tasarımı ve artan sayfa sayısıyla yeni yayın dönemine girdi.

Beyaz Demirci’nin Bismillah şiiriyle başlayan dergide ayrıca Mahmut Bıyıklı’nın kaleminden Unutkan, Fatma Nur Yılmaz imzalı Dağlar Dağlar, Rasim Demirtaş’tan Küçük Çocuk ile Mustafa Ruhi Şirin’den Çocuk Kalbimdeki Kuş isimli şiirler de yer alıyor. Mustafa Ökkeş Evren de Hiç “Hak”sız Olur mu Çocuklar? diye soruyor ve çocuk hakları listesini okuyuculara sunuyor.

Derginin yeni sayısında Pınar Başar Ünlüer’den Gogo’nun Dönüşü, Rabia Gülcan Kardaş’tan Bir Yaprak, Meryem Uçar’ın kaleminden Bir Pare Kaç Para? ve Zekiye Çoban imzalı Dedemin İlk Çayı öyküleri de bulunuyor.

Derginin 20. sayısına yeni bir çizgi roman daha eklenmiş: Tahta Kılıç Destanı. Ümit Yaşar Özkan’ın yazıp Mustafa Şahin’in resimlediği Tahta Kılıç Destanı’nda Kerem’in maceraları, çizgi roman seven okuyucularını bekliyor.

 

Devamı için: http://www.dunyabulteni.net/haberler/392765/beyazbulut-yeni-yayin-doneminde

Bu haber toplam 1437 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim