• İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

İhsan Deniz: Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim

İhsan Deniz: Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim

Mehmet Solak ''Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim'' kitabında çok titiz bir çalışmayla hem İhsan Deniz'in kitaplarıyla ilgili değerlendirme yazılarına yer vermiş hem de uzun bir söyleşi ile şairin şiiri ve sanat dünyası hakkındaki görüşlerini, poetikasını ortaya çıkarmış. Şakir Kurtulmuş yazdı.

‘Her kitabın bir hikâyesi vardır’ diye başlıyor İhsan Deniz için Mehmet Solak’ın hazırladığı Sevgilimdir Yazdığım Her Şiir Benim adlı kitap. Mehmet Solak kitabın hazırlanış hikâyesini anlatırken, önce bir nehir söyleşi yapmak üzere İhsan Deniz’le konuştuklarını ancak daha sonra yayınevi ile yaptığı görüşme sonrasında daha kapsamlı bir çalışma ortaya çıktığını söylüyor.

Nehir söyleşileri severim öteden beri. Bu tür kitaplara rastladığımda hemen geciktirmeden alır okurum bir çırpıda. Edebiyatımızda oldukça az üretilen nehir söyleşilerin gün geçtikçe değerli bulunması ve yeni isimlerle ilgili bu tür çalışmaların yapılması, üretilmesi düşüncesine hep sıcak bakmışımdır.

Devamı: http://www.dunyabizim.com/kitap/26284/ihsan-deniz-sevgilimdir-yazdigim-her-siir-benim

Bu haber toplam 1202 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim