• İstanbul 16 °C
  • Ankara 12 °C

İzmir Şubesinden İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret

İzmir Şubesinden İl Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret
Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.

27 Ocak 2016 Çarşamba Günü Saat:14.00’te Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Celal UZUNKAYA’yı ziyaret etti.

Celal UZUNKAYA; dürüst, çalışkan ve başarılı bir emniyetçi. Bu ziyaretin öncellikli amacı terörde şehit olan polislerimizden dolayı başsağlığı dilemek, gazilere geçmiş olsun dileklerimizi iletmekti.  Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette TYB İzmir Şubesi  Yönetimi her zaman emniyet teşkilatımızın destekleyicisi olacağını beyan etti. Ayrıca Sanatçı ruhlu, şair ve yazar polislerimiz için gerçekleştirmek istenen “Kültür Şenliği” projesi hakkında bilgi verildi.

Ziyarette Şube Başkanı Mahir ADIBEŞ, Başkan Yardımcısı Naci GÜMÜŞ, Mali Sekreter A. Levent ERTEKİN, Lale ERTEKİN, Denetçi Zeki BUZGAN, Üyelerimizden Mehmet YAZICI,  Harika ERDEMİR ve Sebahat GÜNER hazır bulundular.

Ziyaretin 2. Durağı İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı Mustafa AKDAĞ’ın makamı oldu. Her iki ziyaret de hoş karşılama ve uğurlama yanında verimli ve faydalı oldu. 

Bu haber toplam 709 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim