• İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Mustafa Uçurum : Dergilerin Haziran 2017 Sayılarına Toplu Bir Bakış 2

Mustafa Uçurum : Dergilerin Haziran 2017 Sayılarına Toplu Bir Bakış 2
Nihayet’te melekler var“Bilgiye doğmuş bir dünyada yaşama sanatı” Nihayet, haziran-temmuz sayısında “Dersimiz amentü konumuz meleklere iman” başlığı ile çıktı. Derginin genel yayın yönetmeni Fatma Barbarosoğlu “Dijital yerliler için meleklere iman bahsi

Nihayet’te melekler var

“Bilgiye doğmuş bir dünyada yaşama sanatı” Nihayet, haziran-temmuz sayısında “Dersimiz amentü konumuz meleklere iman” başlığı ile çıktı. Derginin genel yayın yönetmeni Fatma Barbarosoğlu “Dijital yerliler için meleklere iman bahsi”  adlı giriş yazısında toplumdaki dijital kuşatmadan ve melek algısından bahsediyor. Din, sosyal yaşantı, toplumun farklı kesimlerinin meleklere bakışını ele alırken amentünün esaslarının çocuklara öğretilmesinin önemine değiniyor.

Kemal Sayar, “bu âlem gördüklerimizden fazladır” diyerek okuyucuların sesini duyacakları farklı boyutlara davet ediyor. Rilke’nin “Kim duyar ses etsem, beni melekler katından” dizesini yoldaş ediyor kendisine.

Melek Kayıtları, Abdullah Harmancı’nın beşinci kitabının adı. Harmancı kendisinde oluşan kayıt meleklerinin varlığı algısından başlayarak kitabının serüvenini paylaşıyor okurlarla.

Ömer Erdem, bir çocukluk anısının eşliğinde “Çocuğu gezdiriyorlar” diyor yazısında.

 

Yazının devamı :  http://www.dunyabizim.com/dergi/26711/dergilerin-haziran-2017-sayilarina-toplu-bir-bakis-2

Bu haber toplam 799 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim