• İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

İdris Günaydın: Siyaset dünyası toz bulanık, muhalefet boz duman!

İdris Günaydın: Siyaset dünyası toz bulanık, muhalefet boz duman!
Yeni Akit gazetesinde ilk haftalık makalem 19/08/2022’de yayınlanmış. Öyle anlaşılıyor ki bir buçuk yıldır köşe yazısı yazıyorum.

Bu yazılarımın çoğunda şu imaya, telmihe veya izaha rastlarsınız: “Bugünün Türkiye’sinde kendini milliyetçi/ülkücü olarak tanımlayanların, vatanperver, ülke sevdalısı olarak tanımlayanların, dindar, muhafazakar olarak tanımlayanların oy vereceği parti veya oy vermesi caiz olan parti veya meşru olan parti Cumhur İttifakıdır. Ak Parti, MHP, BBP ve devamı.

Bu ittifaka destek vermek hem fıkhen caiz olandır hem siyaseten meşru olandır. Çünkü bunun dışındakilerin hiç birisi dökülen suyu (oyu) iktidara dönüştürebilecek, millet ve ümmet için hayırlı bir icraat yapabilecek kalıpta ve kalitede değildir.”

Ve hep şunu da ima ettim: “Cumhur İttifakı karşısında duranlar ve haksız, belgesiz, mesnetsiz şekilde vuranlar, bunu yaparken ne Allah ve ahiret korkusu, ne de memleket kaygısı taşımayanlar bunun bedelini ödeyeceklerdir. Allah imhal eder de ihmal etmez.” 

İşte vaziyet ortada. Şu CHP’nin haline bakın. CHP, “beni CHP’lilerden kurtarın” diye bağırıyor adeta. CHP’lilerin büyük çoğunluğunun TV’de haberlerin CHP ile ilgili bölümünü izlediklerini sanmıyorum. Yine CHP’lilerin çoğunluğunun büyük/küçük yuvarladıktan sonra dakikalarca CHP’nin etkili ve yetkili kişilerine sövdüklerini sanıyorum!

Niçin sövmesinler ki?

İçmek mi yasak sövmek mi onlara? Her biri bir yerden…

Hürriyet’ten Abdülkadir Selvi’nin yazdı; Eren Erdem’in iddiasına göre Murat Ongun,“Sen CHP için ‘bu s…min partisi’ dernek olsa da kurtulsak diyen adamsın!” demiş.
 
Bu haber toplam 147 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim