• İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

İsrafil Kuralay: 28 Şubat’ta başlayan acı günler

İsrafil Kuralay: 28 Şubat’ta başlayan acı günler
Bu millet düşmanlarından çok çekmiştir. Çinliler, Ruslar, İngilizler, Fransızlar tarihî seyir içerisinde karşı karşıya kaldığımız milletlerin başında gelir.

İyi günde çok yardım edip dostluk kurduğumuz bu milletler, zor zamanda canımıza okumuşlardır. Hesabını tutamadığımız ve soramadığımız büyük bir hesap dosyasına sahibiz.

Ama bizim kendimize yaptığımız kötülüğü kimse yapmamıştır. Bazen büyük bir yanlışlık olunca “saf ve temiz” insanlarımız “Yahu bu işi bir Müslüman yapamaz; yapsa yapsa bu işi bir ‘gâvur’ yapmıştır” diyerek kendilerini temize çıkarır. Ama maalesef o yanlışı “biz” diye tanımladığımız, kendilerine kötülük konduramadığımız bizimkiler yapar. Bu bazen saflıktan, iyi niyetli olmaktan kaynaklanır ama çoğunlukla “hırs, kibir, çekememezlik, cehalet”ten mülhem acılara düçar olmuşuzdur. En acısı ve affedilmez olanı ise düşmanların güdümüne girerek millete ihanet etmektir.

28 Şubat darbesi, milletin bağrından çıkmış ama kafasını kiraya vermiş ağırlıklı olarak bürokratların dayattığı “kara düzenin” adıdır. Milletin değerlerine, tarihine ve inancına savaş açmanın bedeli ağır olmuştur. Türk milletinin bin yıldır yaşadığı İslam inancı ve oluşturduğu kültürün yok edilmesi için yapılmış bir girişimdir. Baş aktörleri tarafından “bin yıl” süreceği beyan edilen bu sürecin dayattığı sonuçların temizlenmesi 15 yıl sürmüştür.

Devamı: https://m.haber7.com/yazarlar/israfil-kuralay/3394944-28-subatta-baslayan-aci-gunler

Bu haber toplam 108 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim