• İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Nedim Şener: Seçmen tamam da soykırımcı İsrail, PKK’lılar, FETÖ’cüler, Türk düşmanı Geert sonuca neden seviniyor?

Nedim Şener: Seçmen tamam da soykırımcı İsrail, PKK’lılar, FETÖ’cüler, Türk düşmanı Geert sonuca neden seviniyor?
Kazananın da kaybedenin de sonuçlarına şaşırdığı bir seçimi geride bıraktık.

Seçimde umduğunu bulamayan partilerin ve seçmenlerinin üzüntülerini, kazananların sevincini anlamak mümkün.

Ancak vatan haini Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin, bölücü terör örgütü PKK’nın destekçilerinin, Gazze’de soykırıma girişen İsrail’in, Türkiye ve Türk düşmanı Hollandalı ırkçı siyasetçi Geert Wilders’in ortaya çıkan seçim sonuçlarına sevinmesi ilginç değil mi?

Bunların arasında Gazze’de soykırım yapan İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın 31 Mart seçimleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı tebrik mesajı önemliydi.

KUTLAYAN TEK DIŞİŞLERİ BAKANI

İsrail Dışişleri Bakanı herhalde Türkiye’deki yerel seçim sonuçları için kutlama mesajı yayımlayan tek dışişleri bakanı olmuştur. Katz’ın İbranice ve Türkçe olarak attığı X sosyal medya mesajı okuduğunuzda amacının kutlamadan çok Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mesaj olduğunu anlıyorsunuz;

“Türkiye’de yerel seçimler Erdoğan’ın adayları için ağır bir yenilgiyle sonuçlandı.  İstanbul’da Ekrem İmamoğlu, Ankara’da Mansur Yavaş’a tebrikler. Bu Erdoğan’a açık bir mesaj; İsrail’e saldırmak artık işe yaramıyor, yeni malzeme bulması gerekir.”

Peki, soykırımcı İsrail’in bakanı ülkede yönetim değişikliği ile ilgisi olmayan yerel seçim sonrası kutlama mesajını neden yayımladı?

FAŞİST GEERT’IN MESAJI

Elbette bir çok Batı medyasında olduğu gibi, bunun Türkiye’de yerel yönetim seçimi değil Türkiye’de iktidarı değiştirecek bir dalgaya dönüşmesini istiyorlar. Nitekim tüm Batı basınının manşetleri Erdoğan’ın iktidarının değişeceği yönünde yazı ve haberlerle çıktı.

Devamı: https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/nedim-sener/secmen-tamam-da-soykirimci-israil-pkklilar-fetoculer-turk-dusmani-geert-sonuca-neden-seviniyor-42440280

Bu haber toplam 385 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim