• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

TYB’den Merhaba’nın iki yazarına ödül

TYB’den Merhaba’nın iki yazarına ödül
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) tarafından verilen 2020 yılındaki "Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları" ödüllerinin sahipleri belli oldu. Merhaba Gazetesi’nin yazarları Ali Işık ve Hüzeyme Yeşim Koçak da ödül alan isimler oldu

TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, birlik genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında ödül alan isimleri kamuoyuna duyurdu. Konya’dan 3 isim ödül almaya hak kazandı. Merhaba Gazetesi yazarlarından Hüzeyme Yeşim Koçak, Basın Fıkra dalında ödül aldı.

adsiz-002.jpgMerhaba Gazetesi Yazarı Hüzeyme Yeşim Koçak

Merhaba Gazetesi Akademik Sayfalar Yayın Kurulu Üyesi Ali Işık ise Halk Kültürü dalında ‘Konya’da Kültürel Hayat eseriyle ödül alan isim oldu.

adsiz-003.jpgMerhaba Gazetesi Akademik Sayfalar Yayın Kurulu Üyesi Ali Işık

Konya’dan diğer bir isim olan Ayşegül Genç isimli yazar ise Kalbin Arka Odası eseriyle ödül aldı.

eqjqgajxyaeem3x.jpg

Ayşegül Genç

2020 yılının ülkemiz ve dünyamızın tarihte eşine az rastlanır felaketlere ve salgın hastalıklara maruz kaldığını söyleyen Arıcan,   “İnsanların sağlığını olumsuz etkileyen Kovid-19’un etkileri her geçen gün daha da artıyor. Kimi vakalarda ölüm, kimi vakalarda ise kalıcı solunum yolu hasarlarına sebebiyet veren salgın; eğitimden, ekonomiye, sağlıktan çalışma hayatına, kültür sanattan spor dünyasına kadar geniş bir alanı olumsuz etkiledi. Bu süreçte başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tedavi görenlere de acil şifalar dileyerek geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.” dedi.

Devamı: https://www.merhabahaber.com/tybden-merhabanin-iki-yazarina-odul-1831012h.htm

Bu haber toplam 681 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim