• İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Ufuk Coşkun: ​300'ler Komitesi'nin hedefleri

Ufuk Coşkun: ​300'ler Komitesi'nin hedefleri

Bugün size, kendilerini güya İncil’in de bahsettiği “En seçilmişler” grubu olarak tanıtan ve soyları Kathariler, Bogomiller ve Albigensiyanlar gibi orta çağ tarikatlarına dayanan ve dinlerinin temelini Babil’in Mani inancı oluşturan bir kitlenin hedeflerinden bahsedeceğim.

Bu elit grup kendisini “Olimpos Kurulu” olarak da tanıtıyor. Bugün dünyadaki birçok siyasetçi işte bu adamların hedeflerini benimsemiş ve kendilerine vazife edinmiştir.

Londra Fabian Cemiyeti’nden Beatrice ve Sydney Webb, 1895 yılında pek çok İngiliz ve Amerikan siyasetçisi, iş adamı ve bürokratının yetiştiği London School of Economics’i kurdu.

Bu okulun ünlü mezunları içinde Rockefeller Standard Oil Co. CEO’su, ünlü Pasifik İlişkiler Enstitüsü’nün finansal destekleyicisi David Rockefeller ve daha niceleri vardır.

Cyrus Vance’in hazırladığı “Küresel Rapor 2000” isimli bir rapor, Amerika Birleşik Devletleri adına Başkan Jimmy tarafından teslim alındığında dünyaya kötülük yavaş yavaş hakim olmaya başlamıştı.

Bu rapora göre Amerika Birleşik Devletleri nüfusu 2050 yılına kadar 100 milyon kişi azaltılmalıdır. Ve halkın ahlaki değerlerinin yozlaştırılması gerekmektedir.

Bu iş için “ünlü yıldızlar” kullanılacaktır. Aile ve evlilik kavramları çökertilecektir. Aile içinde dejenere edilmiş cinsellik, uyuşturucu kullanımı ve uygunsuz konuşma tarzı teşvik edilecektir.

Rapor, aynı zamanda işsizlik arttıkça işsiz ve ümitsiz işçi gruplarının alkol ve uyuşturucu batağına saplanmasını öngörmektedir. Buna göre özellikle gençlerin müzik, uyuşturucu ve pornografi ile sisteme karşı isyanları teşvik edilmeli ve sonunda aile kurumu yıkılmalıdır.

Bugün adım adım gerçekleşmiyor mu?

Bu konuda Komite, Tavistock Enstitüsü’nü de bir plan hazırlamakla görevlendirmiştir. Tavistock bu görev için Stanford Araştırma grubunu Prof. Willis Harmon Başkanlığında harekete geçirmiştir.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/300ler-komitesinin-hedefleri-2539/

Bu haber toplam 148 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim