• İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Ufuk Coşkun: Neden insan fıtratına saldırıyorlar?

Ufuk Coşkun: Neden insan fıtratına saldırıyorlar?
Kökleri antik döneme kadar uzanan dini, mistik ve felsefi bir kavram olan teosofi günümüz modern okültist ve ezoterik örgütlere oldukça ilham kaynağı olmuştur.

Öyle ki “Yeni Çağ" maneviyatçılığı olarak adlandırılan New Age Hareketi’nin de yolunu açmıştır.

Küresel elitler olarak tabir ettiğimiz dünyanın bir avuç psikopatı işte bu akımların tesiri altında kalmış korkunç bir kitledir.

Bu yapının anlayışını, inanışını ve düşünme biçimini çözmeden onlarla asla mücadele edemeyiz. Örneğin New York'taki Birleşmiş Milletler binası bir bakıma teosofist küreselcilerin okült merkezi konumundadır.

Teosofistler için Lucifer bir tür kahramanlık figürüdür. Lucifer üzerinden kendi şeytan versiyonlarını işlevsel hale getirirler. Örneğin soykırımcı bir manyağı size fevkalade hayırsever bir işadamı olarak yutturabilirler.

Ya da zalimliği insan hakları ve demokrasi, esareti, özgürlük, yalanı, doğru, ikiyüzlülüğü erdem, dalkavukluğu siyaset, yağmayı, talanı adalet, toplumsal çürümeyi de düzen diye de yutturabilirler.

Anlayacağınız şeytani bir düşünme biçimine sahiptirler… Ve ileri derecede dolandırıcı bir kitledir bu.

İşte bu anlayış küreselci kültün mayasıdır. Dolayısıyla bu kitlenin lügatinde ahlak diye bir kavram yoktur. Ve insanoğlu doğrudan bir numaralı hedeftir.

O yüzden bu kitlenin insan ve Allah karşıtı bir kitle olduğunu öncelikle bilmemiz gerekmektedir. Kısacası insanlığın doğal durumuna karşı bir savaş başlatmışlardır. Küreselcilerin her türlü doğal eğilimin tam tersi bir sistem kurmaya çalışmasının da temel nedeni budur.

Transhümanizmi işte bu anlayıştan ve inanıştan doğmuştur.

Sonra karbonu, iklimi hedef alarak, mRNA aşılarıyla, sentetik gıdalarıyla insanın doğasını bozmak istemelerinin de temel amacı budur.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/neden-insan-fitratina-saldiriyorlar-6991/

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim