• İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz'dan TYB'yi Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Yanılmaz'dan TYB'yi Ziyaret
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Türkiye Yazarlar Birliği'ni ziyaret etti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve beraberindeki heyette bulunan Başkan Danışmanı Güngör Bahçacı, Kültür Müdürü Selami Polat, Kültür Danışmanı Nazım Payam ile Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Zafer Oktay 19 Mart Pazartesi günü Türkiye Yazarlar Birliği Vakfı Başkanı D. Mehmet Doğan'ı ziyaret ettiler.

Başkan Mücahit Yanılmaz, belediye olarak yaptıkları kültürel faaliyetler hakkında bilgiler vererek Eylül-Ekim 2018 tarihlerinde "Şehir Kültürü-Kültürlü Şehir" sempozyumu yapmayı planladıklarını belirtti. Elazığ’ın tarih boyunca önemli bir kültür ve medeniyet merkezi olduğunun altını çizen TYB Vakfı Başkanı Doğan ise TYB'nin 40. yıl çalışmalarından bahsederek "Şehir Kültürü-Kültürlü Şehir" başta olmak üzere Elazığ Belediyesi ile işbirliği halinde güzel faaliyetler yapmayı umduklarını ifade etti.

Ziyarette TYB Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Koç, TYB Vakfı 2. Başkanı İbrahim Ulvi Yavuz, Genel Mali Sekreter Ahmet Fatih Gökdağ, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kurtoğlu ile Şanlıurfa eski Belediye Başkanı İbrahim Halil Çelik de bulundu.

img_5481-001.jpg

Bu haber toplam 2398 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim