Siirt Hedef Anadolu Lisesinde Gazetecilik Konferansı

Siirt Hedef Anadolu Lisesinde Gazetecilik Konferansı
Türkiye Yazarlar Birliği Siirt il temsilcisi Gazeteci-Yazar İzzettin İçin Siirt Hedef Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu.

Türkiye Yazarlar Birliği Siirt il temsilcisi Gazeteci-Yazar İzzettin İçin Siirt Hedef Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluştu. Kariyer günleri çerçevesinde ve 10 Ocak gazeteciler günü vesilesiyle okulun konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıda İzzettin İçin öğrencilere gazeteciliği ve haberciliği anlattı.

 

 

Gazetecilik mesleğini ve gereklerini anlatan İçin, haber konusunda bilgi verdi. Daha sonra öğrencilerin gazetecilik ve habercilik konularındaki sorularına cevap veren İçin, gazeteciliğin eleştiri mesleği olduğunu, yetkililerle vatandaşlar arasında köprü kurmak görevini yerine getirdiğini söyledi. Şantaj ve kötü niyet kokan haberleri eleştiren İzzettin İçin, haberin gazetecinin namusu olduğunu ve bu manada gazetecinin önemli bir görev üstlendiği hatırlattı.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında medyanın önemli bir görevi yerine getirdiğini ve doğru yapıldığı zaman medyanın ne kadar hayati bir görev yaptığını ifade etti.

Toplantı sonunda öğrencilerin çiçek takdimine teşekkür eden İzzettin İçin öğrencilerle hatıra fotoğrafları çektirdi ve öğrencilerle buluşturduklarından dolayı okul yöneticilerine teşekkür etti.

Bu haber toplam 1564 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim