• İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Sinan Terzi’den memleket öyküleri

Sinan Terzi’den memleket öyküleri
Sinan Terzi, Ötüken Neşriyat’tan çıkan “Derdimize Çare Bir Çiçek” kitabında gözlem ve empati gücüyle hem düşündürüyor hem güldürüyor. Elif Arpacı yazdı.

Hayatın orta yerine bir sandalye koymuş, oturmuş da izliyorum sanki canım memleketimi. Bir yerlerde birileri doğuyor, aynı anda birileri ölüyor, kimileri pazarlığa tutuşuyor kimileri internette takılıyor. İşte bu kitabı okumak bende tam olarak bu hissi uyandırdı: Sinan Terzi’nin Ötüken Neşriyat’tan çıkan kitabı “Derdimize Çare Bir Çiçek”ten bahsediyorum.

Gözlem ve empati gücü yüksek bir kalem derdini de coşkusunu da aktarırken insanı hem güldürüyor hem hüzünlendiriyor aynı anda, hayatın ta kendisi gibi. Ne salt yeriyor, ne de salt övüyor; olduğu gibi gözler önüne serip yorumu size bırakıyor. Yazar bu kadar objektif olunca gerçekçiliğini de bir nebze olsun yitirmiyor okuyucunun gözünde.

Devamı: https://www.dunyabizim.com/kitap/sinan-terziden-memleket-oykuleri-h40418.html

Bu haber toplam 504 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim