• İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

TYB heyeti Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Hoca’yı ziyaret etti

TYB heyeti Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektörü Hoca’yı ziyaret etti
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) heyeti Gostivar’da bulunan Avrupa'da tüm alanlarda Türkçe eğitim veren ilk üniversite olan Uluslararası Vizyon Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Fadıl Hoca ile görüştü.

Görüşmede, Rektör Hoca  2014 yılında kurulan Üniversitenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

TYB Genel Başkanı Arıcan’da, rektöre 40. Yıl faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. Balkanlarda Türkiye’nin varlığının oldukça önemli olduğunun da vurgulandığı görüşmede, Vizyon Üniversitesi ile Yazarlar Birliğinin ortaklaşa gerçekleştirebileceği projeler konusunda istişarelerde bulunuldu.

Samimi ziyaretin sonunda TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan ve TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Sanatçı Bekir Soysal tarafından Edirne’den Mostar’a Kültür Kervanı programı için özel hazırladığı tablo ile TYB’nin çıkarmış olduğu eserlerden bazılarını Prof. Dr. Fadıl Hoca’ya takdim ettiler.

Görüşmeye TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Genel Başkan Yardımcısı Tarkan Zengin, Genel Başkan Danışmanı İbrahim Ulvi Yavuz, Genel Sekreter Dr. Muhammed Enes Kala, Sanatçı Bekir Soysal ve Kafile sorumlusu, Balkanlar’ın sevdalısı Yazar Fahri Tuna iştirak etti.


1-010.jpg2018-05-04-photo-00000036.jpg
Bu haber toplam 1399 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim