• İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

Beşinci Mevsim Dergisi Yayında

Beşinci Mevsim Dergisi Yayında
Beşinci Mevsim Dergisi 23. Sayısı Yayında

Tarihler Mart 2003'ü gösterirken Washington'dan Refah'a uzanan bir direniş sesi yankılanıyordu çağlar ötesine. Rachel Corrie, Batı Şeria'da katledilen insanlığa sessiz kalmamış; ''Bırakın Tek Başıma Direneyim'' diyerek yumruklarını sıkmış ve maskeli baloyu şu sözleriyle bölmüştü: ''Zulüm bizdense ben bizden değilim.'' O gün bu gündür bazı takvimler hep Mart 2003'te kaldı. Rachel'den payımıza düşeni heybemize katarak gün geçtikçe bitişe yaklaşan yolumuzun 23. Durağında sizleri tüm mahcubiyetimle selamlıyorum.

Değerli okurlarımız,
Üzerimize kuşandığımız dünya hırkasına alışamadık. Bu yüzdendir ki 2016 yılında başladığımız dergicilik yolunda 23 duraktır ilerliyoruz. 23 gül dikmişiz bahçemize. Hepsinde gönül dilini, hürmeti, sevdayı bilhassa kavgamızı, neden yumruklarımızın sıkılı olduğunu anlatmaya çalıştık. Nasibimiz olduğu ölçüde de devam edeceğiz. Bu yolumuzda bizleri yalnız bırakmadığınız için her birinize canı gönülden teşekkür ediyorum.

Devamı: https://www.kitaphaber.com.tr/besinci-mevsim-dergisi-yayinda-k5818.html

Bu haber toplam 206 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim