• İstanbul 22 °C
  • Ankara 24 °C

'Sır'rın gizlilikten başka bir anlamı var

'Sır'rın gizlilikten başka bir anlamı var
'Sır'rın gizlilikten başka bir anlamı var Ömer Tuğrul İnançer,geçtiğimiz günlerdeki sohbetinde, hemen her sohbetinde olduğu üzere yine hayatımızı tashih etmenin yollarını gösterdi. Ahmed Öztürk etkinlikten notlarını aktarıyor..
tugrulinancer2
'Sır'rın gizlilikten başka bir anlamı var
Ömer Tuğrul İnançer,geçtiğimiz günlerdeki sohbetinde, hemen her sohbetinde olduğu üzere yine hayatımızı tashih etmenin yollarını gösterdi. Ahmed Öztürk etkinlikten notlarını aktarıyor..

 

Tasavvuf kültür ve tarihini günümüze aktaran en mühim şahsiyetlerden Ömer Tuğrul İnançer, Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi'nde 11 Kasım Salı günü bir sohbet gerçekleştirdi. İnançer, hemen her sohbetinde olduğu üzere yine hayatımızı tashih etmenin yollarını gösterdi.

 

Cami inşaatı bir türlü bitmedi

"İşini bitireni dünyadan alırlar" diye yanlış bir kanaat olduğuna değinen İnançer, bu konuyla alakalı bir anektod paylaştı. Piyangocu Nimet Abla'ya, cami yaptırmaya başladığı günlerde birinin 'sen bu camiyi bitirince, seni dünyadan alırlar' dediğini, bu yüzden senelerce o caminin bitmediğini söyleyen İnançer, inşaatın bitirilmeyişinin parasızlıktan değil, ölüm korkusundan olduğuna değindi ve Nimet Abla'nın mabedin inşasından seneler sonra vefat ettiğini vurguladı.

 

 

Yazının devamı için: http://www.dunyabizim.com/Manset/18598/sirrin-gizlilikten-baska-bir-anlami-var.html

Bu haber toplam 839 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim